Dünyanın lider belgesel ve eğlence kanalları Vodafone Tv'de

Dünyanın lider belgesel ve eğlence kanalları Vodafone Tv'de

Vakıf Katılım

Vodafone TV, koronavirüs salgını nedeniyle evden çalışma ve uzaktan eğitim gibi tedbirlerin arttığı mevcut dönemde, zengin içerik servislerine bir yenisini daha ekliyor. FOXLIFE, FX, FOXCRIME, National Geographic ve National Geographic WILD birbirinden kaliteli içerikleriyle Vodafone TV’de izleyicilerle buluşuyor.

26 Mart 2020 - Vodafone’un TV servisi Vodafone TV, koronavirüs tedbirleri nedeniyle vaktinin önemli bir bölümünü evde geçirmek durumunda kalan kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracak, yenilikçi içerikleriyle kullanıcılarına en iyi dijital deneyimi yaşatmaya devam ediyor. FOXLIFE, FX, FOXCRIME, National Geographic ve National Geographic WILD birbirinden kaliteli içerikleriyle Vodafone TV’de izleyicilerle buluşuyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi:

“Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini gösteren koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında vaktinin önemli bir bölümünü evde geçirmek durumunda kalan kullanıcılarımızın hayatını kolaylaştırmak amacıyla yeniliklerimize devam ediyoruz. Günümüzde internet kullanımının artmasıyla video ve TV izleme alışkanlığı da dijitale kayıyor. Vodafone TV servisimizle Türkiye’nin dört bir yanında müşterilerimize kaliteli TV ve video içeriğini kesintisiz olarak ve uygun fiyatla sunuyoruz. Bu kapsamda, dünyanın lider belgesel ve eğlence kanallarını Vodafone TV izleyicilerine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kullanıcılar, birbirinden kaliteli içeriklere sahip FOXLIFE, FX, FOXCRIME, National Geographic ve National Geographic WILD kanallarını Vodafone TV’den izleyebilecek. Vodafone olarak, geleceğin heyecan verici dünyasına müşterilerimizle birlikte hazırlanırken onlara yenilikçi ve zenginleştirilmiş içerik servisleri sunmaya devam edeceğiz.”

The Walt Disney Company Türkiye Genel Müdürü Cenk Soner ise şöyle konuştu:

“Hedefimiz, her zaman dünyanın önde gelen eğlence kanallarını ve bu kanallarda yer alan popüler ve kaliteli yapımları daha fazla kişiye ulaştırmak. Türkiye’deki partner’lerimize bir yenisini daha ekleyerek FOXLIFE, FX, FOXCRIME, National Geographic ve National Geographic WILD’ın binlerce saatlik içeriğini artık Vodafone TV kullanıcılarıyla da buluşturuyoruz. Vodafone gibi değerli bir marka ile böylesine önemli bir ortaklığı hayata geçirdiğimiz için çok mutluyuz.”

Nefes kesen belgeseller

Bilimin, keşfin ve hikaye anlatımının gücüne inanarak 130 yılı aşkın bir süredir dünyanın en güvenilir markalarından biri olmayı sürdüren National Geographic; ödüllü yönetmenlerden Free Solo, 25 Litre, Sıra Dışı Bir Kaya, Deha, Mars ve Cosmos gibi nefes kesen belgeselleri, dünyaca ünlü oyuncuların ve National Geographic kaşiflerinin yer aldığı kaliteli yapımları ve ses getiren lokal prodüksiyonları Vodafone TV’de izleyicilerle buluşturuyor. Vahşi yaşamın en çarpıcı anlarını ve hayvan krallığının en sıradışı üyelerini konuk eden National Geographic WILD da artık Vodafone TV’de.

Heyecanla beklenen yabancı dizi, film ve programlar

Tüm dünyada ses getiren birçok yapımı Türkiye’deki izleyicilerle buluşturan FOXLIFE, FX ve FOXCRIME da Vodafone TV’de izleyiciyle buluşuyor. Vodafone TV kullanıcıları çok sevilen yabancı filmler, This Is Us, 9-1-1, Madam Secretary, Empire, Grey’s Anatomy gibi popüler diziler ve çok ödüllü gece yarısı şovu The Late Late Show with James Corden gibi birçok sevilen içeriği FOXLIFE’ta izleyebilirken The Walking Dead, American Horror Story, The Simpsons, Ray Donovan, War of the Worlds, Billions gibi dünyada milyonlarca hayranın heyecanla takip ettiği fenomen dizi ve animasyonların yanı sıra Türkiye’nin ilk mistik polisiye dizisi Alef’i FX kanalında takip edebiliyorlar. Vodafone TV üyeleri ayrıca NCIS New Orleans, CSI, Law & Order: SVU, Homeland, Macgyver, Bull gibi dünyanın en iyi suç ve polisiye dizilerinin adresi FOXCRIME’a rahatça erişebiliyorlar.

80’i aşkın TV kanalı, 4 binin üzerinde seç-izle içerik

Vodafone TV, kullanıcılarına, 24 saate kadar geri alma özelliği ile 80’i aşkın TV kanalını ve çoğunluğu film ve çizgi filmden oluşan 4 binin üzerinde seç-izle içeriği akıllı telefonlarından,tabletlerinden, web’den ve Smart TV üzerinden izleme imkânı sunuyor. Google Play ve App Store online mağazalarından da erişilebilen Vodafone TV uygulaması, bugüne kadar 2,5 milyon kez indirildi.

 


Hibya Haber Ajansı