Türk milli sporcularından #EVDEKAL çağrısına destek

Türk milli sporcularından #EVDEKAL çağrısına destek

Vakıf Katılım

Saran Group, Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında alınan önlemlere destek olmak amacıyla ünlü sporcuların #evdekal çağrısında bulunduğu mesajları S Sport ve S Sport2 ile S Sport ve S Sport Plus’ın sosyal medya hesapları üzerinden duyurmaya başladı. Sosyal farkındalık yaratmayı amaçlayan S Sport, Türk halkını zorunlu durumlar dışında evden çıkmamaya davet ediyor.

Dünyanın en değerli genç futbolcuları arasında yer alan, Bundesliga’daki temsilcilerimizden milli futbolcumuz Ozan Kabak, Covid-19 salgınına ilişkin ilk mesajını S Sport üzerinden verdi.

Kabak, “Ülkece zor zamanlardan geçiyoruz. Tedbirli ve dikkatli olmak zorundayız. Kendimizi, ailemizi ve ülkemizi korumak için lütfen zorunda olmadıkça dışarı çıkmayalım” dedi.

Sosyal farkındalık kapsamında S Sport ve S Sport2 ekranlarıyla S Sport ve S Sport Plus’ın sosyal medya hesapları üzerinden her gün sevilen sporcuların mesajları Türk vatandaşlarına moral vermek için yayınlanmaya devam edecek.

A Milli futbolcularımızdan Kenan Karaman ve Kaan Ayhan, NBA’de forma giyen Milli basketbolcumuz Cedi Osman, Darüşşafaka Tekfen’in genç oyuncusu ve milli basketbolcumuz Kartal Özmızrak, Tofaş’ta forma giyen milli basketbolcumuz Berk Uğurlu, Unics Kazan oyuncusu Jordan Theodore gibi birçok sporcu #evdekal mesajlarını S Sport ekranlarıyla S Sport ve S Sport Plus’ın sosyal medya hesapları üzerinden duyuracak.


Hibya Haber Ajansı